Happy birthday to me!
and a giveaway for you!

Azi este ziua mea yuuuupy! ( va multumesc pentru urari! :))

In mod normal este una din zilele in care primesc cadouri, flori, urari, etc.. Anul acesta din cauza blogului mi-am propus sa va fac doua, la inceput, iar ulterior trei cadouri. Trei tablouri pentru decorarea biroului, camerei, holului si ,de ce nu, si baii voastre? :)

Cum puteti participa?
Simplu:

1. Trebuie sa fi dat deja like pe pagina de facebook a blogului sau daca nu ati dat sa o faceti aici. (daca deja urmariti blogul si ati dat like nu trebuie sa dati unlike ci doar sa scrieti numele vostru aka userul cu care sunteti inscrisi pe fb).
2. Sa postati pe wall-ul (peretele) vostru de Facebook urmatoarea propozitie: ''Particip la concursul organizat de @gabriella artsylife + linkul paginii de concurs si sa lasati link-ul aferent pe care il obtineti dand click pe ''a few seconds ago'' - ora postarii. Numele trebuie sa fie albastru. Nu folositi copy/paste, nu va merge! Distribuirea trebuie sa fie publica. Va rog sa verificati linkul, pentru ca este conditie obligatorie de inscriere in concurs. Daca nu va descurcati ma puteti intreba aici, pe email sau pe contul de Facebook.
3. Optional: Pentru o inscriere suplimentara trebuie sa ma urmariti pe GFC (Google Friend Connect) si sa dati click in box-ul din partea dreapta.
4. Optional: Sa creati pe blogul vostru o noua postare, distincta, in care sa vorbiti despre acest concurs si sa folositi sigla concursului.

Primul premiu este un tablou cu rama alba, castigatorul poate alege una din cele trei. Imaginea este de format A4, este singurul care are si  passepartout  , nu se vede in imagine pentru ca este in spatele ei, m-am gandit ca poate vreodata veti dori sa il folositi. Tabloul poate fi pus pe perete sau pe birou/noptiera are suport.
Premiul al doilea este tabloul cu rama neagra cu "quote"-ul deja celebru al lui Steve Jobs. Este tot de format A4. Tabloul poate fi pus pe perete sau pe birou, pe noptiera si are suport.


Cel de al treilea premiu sau premiul de consolare a venit la propunerea unei dragi prietene asa ca inca nu are rama. Este de format mai mic si ulterior voi posta o poza cu rama :)


Concursul incepe azi 17 martie 2012 si se termina pe 10 aprilie 2012 ora 00:00. Castigatori vor fi alesi cu random.org si vor fi anuntati intr-o postare noua pe blog si pe Facebook, din momentul publicarii vor avea 48 de ore pentru a-mi trimite email  cu adresa (si numarul de telefon) ( gabriela.artsylife@gmail.com ) la care trebuie sa ajunga coletul, in caz contrar, voi organiza o noua extragere.

Succes!



6 comments

  1. La multi ani cu sanatate! Multe bucurii si dorinte implinite!
    Weekend frumos!

    ReplyDelete
  2. La multi ani cu intarziere! a fost ziua si a sotului meu :*

    ReplyDelete
  3. la multi ani ! sa fi sanatoasa si iubita

    ReplyDelete
  4. Calin Andreea Daniela - multumesc si La multi ani! :)

    ReplyDelete
  5. claudia_mami - multumesc frumos :)

    ReplyDelete