Fulg de nea 3D

Cum zapada pare sa intarzie, m-am gandit sa realizez un proiect distractiv si rapid. Produsul final, in functie de marimea aleasa, il puteti lipi pe geam, agata in pom, de lustra, mobila, etc.



Am doua sabloane: pentru fulg de zapada: mare si mic. Aveti nevoie de 6 patrate (1 sau 2 coli, in functie de marimea aleasa). Cine doreste sa realizeze ''fulgi de nea'' gaseste sablonul aici print si treci la treaba. Daca vreti un fulg mai mare imi lasati un mesaj si va trimit sablon. :) 

Aveti nevoie de:
  • una sau doua coli A4 (in functie de marimea aleasa);
  • lipici pentru hartie;
  • cutter.
Presupunand ca deja le-ati printat, urmeaza sa le taiati de-a lungul liniilor din interior cu un cutter dupa care taiati patratele (ca in imaginea 1).

Patratul din centru il lipiti la varf (img.2), sariti un rand si lipiti urmatorul rand (img.3), intoarceti pe partea opusa si repetati cu fiecare rand ramas nelipit operatia de lipire (img.4). La final trebuie sa arate din profil ca in imaginea 5. Cele sase patrate se lipesc de varfuri cate trei (img. 6), iar la final cele doua grupuri de cate trei patrate le lipiti si obtineti fulgul de nea.





♥♥♥
Hugs and kisses Gabriella

#staysafe #staykind

3 comments

  1. Cat e de frumos! O sa incerc si eu! :D

    ReplyDelete
  2. Hei, mi-a placut mult tutorialul tau si sper ca nu te superi dar l-am postat pe Pinterest cu link catre blogul tau :D. Uite link-ul: http://pinterest.com/butterflytimi/.
    Multumesc si o zi frumoasa!

    ReplyDelete