Biroul din balcon

Majoritatea dintre voi stati la bloc si bineinteles aveti un balcon cei mai norocosi chiar o teasa, posibilitatile de decorare ale acestora sunt nenumarate.

Daca balconul este inchis si bine izolat, spatiul pe care il ai la dispozitie il poti amenaja de exemplu ca spatiu de lucru/studiu. Cu cateva rafturi pe verticala, un blat din PFL sau lemn, de dimensiuni egale cu latimea balconului sau un birou daca spatiul iti permite, un scaun confortabil si ai o camera perfecta pentru studiu.

Cateva ''secrete'' pentru amenajarea balconului: stabiliti locul pentru priza de curent in apropierea locului unde asezati biroul, conexiunea la internet sa fie wireless (asa scapati de cablu), este foarte important ca balconul sa fie bine izolat (da, ma repet dar este foarte important, daca se prelinge apa electronicele sunt in pericol), fereastra sa se deschida in afara, zugravit intr-o nuanta deschisa, alba sau neutra creaza impresia de spatiu, adancimea mobilei sa fie mica pentru ca spatiul sa nu devina incarcat si in ultimul rand va recomand un loc de cel putin 70-80 cm pe latime pentru birou daca cinveva va scrie de mana la birou.

Pentru mai multa inspiratie va invit sa ''studiati'' imaginile de mai jos. 

Surse foto: sarexclusivehq-designio

2 comments

  1. Eu mi-as dori mai degraba un breakfast nook in balcon. Dar si ideea asta e faina. :)

    ReplyDelete