Targ de bostani || Pumpkin Patch || Zierkürbissen

Nu am mai scris de ceva vreme pe aici, de fapt anul acesta cred ca pot numara posturile pe degetele de la o mana. Am fost mai mult pe drumuri, prinsa in cateva proiecte foarte faine (promit sa va povestesc foarte curand despre ele) si am neglijat blogul (mai bine spus ''blogurile''). :( Intentia mea este ca pana la sfarsitul anului sa ii ofer hainute noi si voua cateva tutoriale noi noute, pe langa cele existente iar daca timpul imi va permite sa va povestesc cate ceva de locurile prin care am fost si prin care voi ajunge. 

Weekend-ul trecut am fost la un ''targ de bostani'' sau ''Zierkürbissen'' = curcubețe ornamentale (cum se traduce cuvant cu cuvant) si pentru ca am topait mai ceva ca un copil de minunatiile din jurul meu am decis sa impart cu voi cateva imagini. Pentru prima data in viata am vazut atat de multe soiuri la un loc si cel mai fain este ca toate erau crescute local la ferma care a organizat targul. O mica parte din bostani erau deja pregatiti pentru Noapte de Halloween (timpul pentru dulciuri si costume).

In acest sfarsit de saptamana intentionez sa decorez prin casa si sa sculptez pentru prima data un bostan pentru o lampa de Halloween, m-am echipat cu tot ce trebuie sper sa iasa ceva de groaza. :) Voi ce faceti in seara/noaptea de Halloween?No comments