Catalogul online Ikea 2013

Dupa cum am scris si pe pagina de facebook IKEA lansează odata cu noul catalog 2013: CARDUL DE FIDELITATE: IKEA Family. Beneficiarii cardului de fidelitate au parte de preţuri speciale la toate produsele din gama Ikea Family dar şi la produsele din gama obişnuită. De luni până vineri aceştia primesc cafea sau ceai gratis, dar beneficiază şi de oferte speciale la restaurantul IKEA şi la magazinul de delicatese, pe tot parcursul anului. În plus, a fost extinsă şi perioada de returnare a produselor, de la 90 de zile, la 120 de zile, iar copii pot petrece mai mult timp la locul de joacă.

"Dă o nouă viaţă casei tale" este sloganul cu care retailerul de mobilă suedez a lansat anul acesta catalogul aferent perioadei 1 septembrie 2012-25 august 2013. În cele 324 de pagini ale sale, noul catalog vine cu o nouă structură inspirată din activităţile din casă şi nu pe camerele din imobil. De asemenea, comparativ cu cataloagele anterioare, IKEA mizeaza anul acesta mai mult pe design şi decoruri decât pe mobila propriu-zisă. În consecinţă, nici numărul produselor noi din catalog nu este mare, "piesa" centrală, ilustrată chiar pe coperta catalogului, fiind fotoliul MK, creat în 1951 şi deţinut chiar de fondatorul  business-ului IKEA, Ingvar Kamprad.  Cu toate acestea, Cornel Oprişan, retail manager IKEA România susţine că şi anul acesta, pe parcursul anului de catalog, gama IKEA se va înprospăta în proporţie de aproximativ 20%.

În plus, IKEA a lansat şi o aplicaţie digitală, o extensie a catalogului real, pentru utilizatorii telefoanele şi tabletele ce utilizează sistemele de operare Android şi IOS, cu ajutorul căreia clienţii pot vedea ce este ascuns în spatele rafturilor. Produsul va putea fi vizualizat în mai multe ipostaze, şi chiar 3D. Aplicaţia este disponibilă gratuit şi se poate accesa, după ce a fost descărcată, cu ajutorul paginilor catalogului tipărit care au pe ele simbolul unui smartphone. Acestea pot fi scanate pentru ca cititorul să aibă acces la informaţii suplimentare.

Catalogul in varianta online autohtona il gasiti AICI de unde il si puteti descarca sub forma de PDF


Daca va intereseaza o comparatie mai jos gasiti varianta americana a aceluiasi catalog.

No comments